Här är jag

Hej kära bloggläsare/random användare av google! Vad roligt att du hittat hit, du kan kalla mig för Nella!Jag är tjugoett år (för tillfället) och vad som brukar vanligen benämnas som en nörd (and proud of it!). Jag älskar det mesta som har med böcker att göra, men är extra förtjust i science fiction (speciellt dystopier och post apokalyptiskt) så det kommer du att få se extra mycket av om du stannar här på Bokplaneten ett tag. Det händer också att jag läser en och annan manga och/eller graphic novel, och då och då skriver jag till och med filmrecensioner.
   Det här startade som en ren bokblogg, men med tiden har det mer och mer utvecklats till en ren bokblogg med inslag av annat, oftast bilder (tecknade och fotoshopade bilder, sällan fotografier) filmrecensioner och en del texter jag knåpat ihop. För tillfället jobbar jag med en en urban fantasy bok som går under den oerhört kreativa titeln Girl-serien. Om du av någon anledning är nyfiken på mitt lilla projekt kan du  kika in på de här länkarna: Girl-serie,  Skriva själv och Bilder. Där finns också lite random info om andra projekt och bokidéer jag haft under årens lopp, samt ett och annat skrivtips.

Eftersom det här är en faktasida om mig, så kanske jag ska berätta lite fakta om mig själv som inte har med böcker och skrivande att göra. Nu ska vi se vad jag kan skrapa ihop...

 • Jag red i tio år och har dessutom spela badminton i ett år, men jag var aldrig särskilt bra på varken eller. Så...
 • ...nu har jag bytt sport helt och börjat med kung fu. Det är skitkul och underbart och ibland är tränarna snälla mot oss och låter oss avsluta passen med massage eller att diskutera vad som menas med att leva i nuet. Andra gånger får vi göra dubbel tabata eller 21-15-9 (om du inte vet vad det är, googla. (Ledtråd: tortyr. Det är tortyr))
 • Jag är en väldigt nördig nörd som tycker om att titta på animerade filmer och tv-serier (Avatar: the last airbender någon?)
 • Men jag väger upp för det genom att dyrka skräckfilmer (Pandorum! The Descent! Alien! The Thing!).
 • Vilket är väldigt konstigt eftersom jag är panikartat mörkrädd. Livet är en paradox, är det inte?
Wow, är du fortfarande kvar?

Förlåt, jag blir väldigt babblig när jag väl börjat prata. Jag kanske ska ta och runda av...

Hur man nu gör det på ett tjusigt sätt...

Peace!

(ja för det var ju originellt...)

2 kommentarer:

 1. Haha, jag kunde inte låta bli att skratta åt din text om dig. Jag brukar också ibland bara skriva, skriva och skriva. Så då undrar jag om något fortfarande sitter och läser ;D

  Väldigt fin blogg du har!

  SvaraRadera
 2. Har du kvar boken stall norrsken mörkrets längtan?

  SvaraRadera