fredag 12 augusti 2016

Fanart Friday - Cirkeln

Den här veckan är det för omväxlings skull fanart tecknad av yours truly. Jag hade egentligen bara tänkt måla Minoo för hon är min favorit, men sedan urartade situationen och vips så hade jag alla huvudpersonerna. Det blev något av en övning i olika stilar för mig, och en chans att fräscha upp mina photoshopkunskaper som legat på hyllan i en smärre evighet.

Bilden jag är mest nöjd med, och den jag photoshopat minst (bara fixade lite med intensitet/kontrast): Minoo. Det var meningen att det svarta skulle vara rök, men jag är tydligen inkapabel att rita rök. Men whatever. Blev ganska coolt så här också.

Linnea och Vanessa kunde jag inte låta bli att ge en parbild. Hade massor av problem innan jag fick till Linneas vatten, men är ganska nöjd med det nu.

Hade ingen aning om hur jag skulle illustrera Anna-Karins jordkrafter, så det slutade med att jag bara ritade lite löv och hennes familjaris. Hade heller ingen aning om hur jag skulle färgläga; de andra bilderna i serien blev ganska minimalistiska, men det kändes som att Anna-Karins krävde färg, och jag är usel på att färglägga. Bestämde mig för att skita i det där med linjer och bara splasha färg som jag kände för det, och blev ganska nöjd med slutresultatet. 

Ida och hennes blixtrande. Ville skapa så mycket kontrast mellan blixten och bakgrunden som möjligt och, eh, jag kanske lyckades?? Hyfsat? Hur som helst så var det betydligt mer kul att måla blixten än jag väntat mig.

Ugh, Rebecka gav mig så mycket problem. Hur målar man eld? Jag vet inte, eld är förfärligt. Hade en helt annan bild först men blev inte alls nöjd med den och började om. Är fortfarande inte helt nöjd men whatever, det får duga. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar