tisdag 10 september 2013

Fem frågor

Jag blev Petra (tack tack!) att göra att svara på dessa fem mysiga små frågor om mig, so lets go:

1. Vem inspirerade dig/uppmuntrade dig att börja blogga?
Det var ingen direkt person/blogg faktiskt, utan snarare allihop gemensamt. Varje gång jag googlade en bok slutade det alltid med att jag ramlade in på en blogg någonstans, och till slut kunde jag inte stå emot frestelsen längre och startade Bokplaneten (det hade inte alls någonting att göra med att jag är snål och ville ha gratis rec-ex, nej nej)

2. Hur väljer du ämnen att blogga om?
I början valde jag helt enkelt bara saker som hade med böcker att göra: recensioner, boktips, omslagsinlägg, bok-till-film, mm, men på senare tid har jag dessutom börjat lägga ut fler bilder, texter jag skrivit och filminlägg. För det mesta väljer jag att skriva om sådant som jag tycker är roligt eller intressant, helt enkelt.

3. Vad vet de flesta inte om dig?
Vad vet de flesta bloggläsare eller de flesta av mina vänner inte? Hmm, i mina vänners fall skulle det väl vara det faktum att jag har en bokblogg. Bara några mina närmsta vänner känner till det, plus några få som snubblat över den på google (vilket gör mig både superglad och skräckslagen).
   I bloggläsarnas fall... det finns massor ni inte vet om mig (jag är så hemlighetsfull, muahaha). Jag har Sveriges tråkigaste/vanligaste efternamn, Johansson, jag är väldigt virrig och klumpig och snubblar ständigt över mina egna fötter, jag har svarta strumpor på mig just nu. The list goes on.

4. Vilka tre ord beskriver dig bäst?
Nördig (vad kan jag säga? Jag blir lätt extremt lite besatt av nördiga saker; nån gång i högstadiet skrev jag ner Ice Age-citat i mina skrivblock och just nu skriver jag en fanfic *gömmer mig under ett bord och skäms*), konstnärlig (det kanske märks att jag tycker fruktansvärt mycket om att teckna?), blyg (jag är en sådan där människa som mest känner för att gömma mig i ett hörn om det är för mycket folk i ett rum).

5. Vad tycker du om att göra när du inte bloggar?
Läsa (obviously) samt att skriva och teckna ligger högt på listan, men jag tycker också mycket om att fota och filma och har helt nyligen börjat träna kung fu (hittills har jag varit med på tre lektioner, så det är väl så lagom imponerande) men det är skitkul och jag tänker definitivt fortsätta göra det på min fritid.


Och det är nu det är meningen att jag ska tagga vidare ett gäng nya bloggare därute i bloggosfären, men de flesta verkar redan ha gjort den här lilla enkäten, så jag tänker fuska och säga att jag taggar alla som känner för att göra den. Go for it!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar